El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona ha celebrat la Copa CEEB 2022 al pavelló de la Mar Bella. L’esdeveniment reuneix durant tot el curs un total de 200 equips amb la participació d’uns 2.000 joves esportistes.

Aquest diumenge era el torn de les semifinals i la final de les categories benjamí, aleví i infantil en les eliminatòries d’handbol, voleibol, bàsquet i futbol 5 i 7.

La Copa CEEB 2022, un esdeveniment que promou els valors educatius i formatius de la pràctica esportiva

Segons Gerard Ruiz, coordinador del Departament d’Esports d’equip del CEEB, la celebració de la competició de la Copa vol reflectir els valors fundacionals de l’entitat, valors com “l’humanisme, la innovació, la socialització, la germanor, i volem que durant tota la jornada els participants s’impregnin d’aquests valors”.

Els àrbitres són els tutors de joc, que expliquen totes les decisions que prenen als jugadors participants, per què tothom comprengui el perquè del que han xiulat. D’aquesta manera, es treballa el respecte tant dins com fora de la pista.

Els guanyadors podran disputar les finals nacionals de la Unió del Consell Escolar de Catalunya

Els equips que es proclamin campions de cada modalitat podran disputar les finals nacionals de la Unió del Consell Escolar de Catalunya.

La Copa CEEB fomenta la competència sana entre els equips i, en un esdeveniment com aquest, poden compartir experiències i practicar l’esport que més els agrada.

En definitiva, una jornada festiva que promou l’activitat física i que s’ha consolidat com una de les cites de referència per a tots aquells estudiants que practiquen un esport a Catalunya.