La batalla pels drets televisius entre la productora Mediapro i la Federació Espanyola va estar a punt de deixar sense el clàssic de Primera Iberdrola a tots aquells que es van quedar sense entrada per anar a l’Estadi Johan Cruyff. Finalment Barça TV va poder oferir el partit en directe.

Si no s’hagués emès, ens hauríem perdut la històrica remuntada del Barça al seu màxim rival amb pluja de gols inclosa. El cara a cara de Sandra Paños i Lola Gallardo, les dues porteres de la Selecció Espanyola. També el de Charlyn Corral i Jennifer Hermoso, les dues últimes pitxitxis que ha tingut la Lliga.

Un marcador on, al minut 80′, ja no hi cabien totes les dianes blaugrana. Els detalls de qualitat de Patri Guijarro o Jennifer Hermoso. Les sotanes de Graham o Virginia Torrecilla. Els barrets d’Asisat Oshoala i el seu ingeni en les celebracions. La incredulitat d’Alèxia Putellas en creuar mig camp per ser canviada mentre el públic l’ovacionava.

L’emoció d’un equip que vol tornar a regnar a la Lliga. La desesperació del vigent campió. La cara i la creu d’una mateixa moneda. Tot això és el que ens hauríem perdut si aquest cap de setmana s’haguessin fos els ploms de la Primera Iberdrola.