El Barça d'hoquei patins va tornar a guanyar al Palau després de dues derrotes consecutives. Els blaugrana es van imposar amb comoditat a l'Alcoi per 8 gols a 1. El partit va quedar sentenciat a la primera part. El Barcelona va marxar al descans guanyant per 5 a 0. A la segona part, els de Gaby Cairo es van relaxar i el parcial només va ser de 3 a 1. GABY CAIRO, entrenador del FC Barcelona "Content, perquè han pogut tenir minuts tots els jugadors i, sobretot, perquè cadascú està trobant el seu lloc en aquesta nova estructura que hem desenvolupat després de les dues derrotes. Jo crec que és bo que tothom agafi aquesta sensació que és important." Amb la victòria el Barça, segon a la classificació, segueix perseguint el líder, el Liceo, tot i que el té a vuit punts de diferència.

FC Barcelona, 8 – Enrile Pas Alcoi, 1

FC Barcelona: Sergi Fernández, Reinaldo, Pablo Álvarez, Panadero i Torra –cinc inicial-; Gual, Julià, Ordeig, Miras.

Enrile Pas Alcoi: Aceituno, Candanedo, López, Figa i Pérez –cinc inicial-; Aguilar, Ortells, David, Rico.

Gols: 1-0 Panadero (3’), 2-0 Pablo Álvarez (13’), 3-0 Gual (15’), 4-0 Julià (20’), 5-0 Miras (22’), 6-0 Torra (38’), 7-0 Miras (48’), 7-1 López (49’), 8-1 Torra (49’)