La possible marxa de Leo Messi ha estat el tema principal de bona part de les tertúlies de bar a la ciutat. És una bomba informativa que no ha deixat ningú indiferent. Al carrer el debat és servit. Per molts és una notícia trista i assenyalen la directiva com a culpable d’haver arribat a aquest extrem.

Hi ha qui, en canvi, considera positiu que Messi marxi del Barça per iniciar un canvi de cicle amb nous aires. En allò que sí que coincideixen la majoria és que el pitjor seria que Messi tingués una mala sortida després de 20 anys al club en què s’ha convertit en el millor jugador de la història del Barça.

Als bars culers ja temien aquest moment

Als santuaris del barcelonisme a la ciutat, com El Rebost de Sant Antoni, ja fa temps que s’ensumaven que Messi prendria la decisió d’anar-se’n. El seu propietari, Xavier Solé, famós pel pernil tallat formant l’escut del Barça que serveixen al local (també tenen l’escut del Madrid, però de mortadel·la), ha explicat a betevé que no es va sorprendre de la notícia: “Ens ha anat malament massa vegades a Europa i la directiva no ha fet res, entenc que Messi se n’hagi cansat”.

Pernil del Barça

Un burofax devastador

El capità del Barça va enviar aquest dimarts un burofax al club en el qual comunica que vol anar-se’n. I ho vol fer fent efectiva una clàusula del seu contracte que, a parer seu, el permet desvincular-se del club al final d’aquesta temporada.

El secretari tècnic del Barça, Ramon Planes, ha sortit aquest dimecres a valorar la notícia i ha assegurat que el club no preveu cap sortida de Messi. En aquest sentit, ha explicat que estan treballant internament per convèncer l’argentí que canviï d’opinió.