Connecta Run 2020

Connecta Run és una cursa solidària que es farà del 13 al 19 de juliol. Qualsevol persona s’hi pot inscriure i sumar quilòmetres, que es traduiran en euros per a l’Associació Aprenem, que treballa amb joves amb trastorn de l’espectre autista (TEA). L’objectiu és aconseguir el nombre més gran de quilòmetres per tal que es puguin garantir els recursos, desenvolupar projectes i ajudar i acompanyar les persones amb autisme i les seves famílies.

Les dades bàsiques

  • Quan es farà? De dilluns, 13, al diumenge 19 de juliol.
  • On es disputarà? Allà on vulguis. Cada participant escull el lloc.
  • Quants quilòmetres té? Els inscrits decideixen si fer cinc, 10, 21 o 42 quilòmetres o open (modalitat lliure individual o en grup).
  • Quant val la inscripció? Un euro per quilòmetres. 5 km = 5 € i així successivament.
  • Quina modalitat de cursa és? També la que triï el participant: corrent, en bicicleta, patinant o, fins i tot, passejant.
  • On es poden fer les inscripcions? Mitjançant la pàgina web de l’Associació Aprenem.

Connecta Run 2020 Associació Aprenem

Els beneficis de la Connecta Run

Els fons recaptats es destinaran a garantir la continuïtat dels diferents serveis i recursos de l’Associació Aprenem. D’una banda, la compra de material d’autoprotecció per al personal que està a la primera línia dels serveis d’intervenció, lleure i acompanyament. De l’altra, també per garantir els serveis d’informació i orientació a les famílies que ofereix l’entitat de manera universal i gratuïta amb professionals qualificats. Per últim, oferir recursos de respir i acompanyament a les famílies. En definitiva, que cap família ni persona amb autisme es quedin desateses.