L’Espanyol ha guanyat el derbi davant el Club Patí Congrés per 1 a 2. Ha estat un partit emocionant i igualat, ja que el gol de la victòria dels blanc-i-blaus ha arribat quan faltaven 17 segons per al final.

La igualtat predomina a la primera part

El partit ha estat molt tens durant tota la primera part. Els dos equips han buscat, amb molt de perill, la porteria contrària per tal d’intentar posar-se al capdavant. Només han passat quatre minuts quan l’Espanyol ha aconseguit marcar el primer gol del partit. Una bona jugada dels espanyolistes ha acabat amb la rematada de Martí Norberto per posar el 0 a 1 al marcador. Tot i el resultat, el Congrés ha continuïtat lluitant per posar les taules al marcador abans del descans. En una jugada una mica afortunada, Sergi Rodríguez ha fet el gol de l’empat, que ha  posat punt final a la primera part.

L’Espanyol guanya a l’última jugada

El partit s’ha tornat més intens a mesura que han passat els minuts. Tots dos equips volien endur-se la victòria d’un derbi que ha estat preciós. Moltes ocasions, molt joc i dos porters que han estat absolutament vitals per als dos equips. Un penal aturat de cadascú han mantingut el partit obert fins al final. I no ha estat fins als darrers segons, en què una falta directa llançada per José López ha posat el marcador en un 1-2. Un resultat que, vist el partit, sembla massa càstig per a un Congrés que vol sortir de la mala dinàmica.