Tornen les competicions d’hípica al Reial Club de Polo de Barcelona. Després de gairebé quatre mesos d’aturada obligada a causa de la pandèmia de la covid-19, el Polo acull el Concurs Nacional de Salts, que es disputa del 26 al 28 de juny. Amb la celebració de dos nacionals consecutius, la pista olímpica reprèn aquest cap de setmana la seva competició de salts.  Respectant la normativa sanitària i complint el protocol elaborat pel CSD, el concurs té una participació de 300 binomis vinguts de tota Catalunya, de la Comunitat Valenciana i de Balears. A més, de les proves oficials, amb salt d’obsctacles que oscil·len entre 1,10 i 1,30 metres, es disputen diàriament complementàries de 0,60, 0,80, 0,90 i 1 metres fomentant la participació dels més joves. Elena Boix ha estat l’encarregada de dissenyar els diversos traçats d’un concurs que comença tots els dies entorn de les 9 h i es disputa de manera contínua al llarg de tota la jornada.
El diumenge, 28 de juny, tindrà lloc la prova més important de l’esdeveniment, el Gran Premi, que donarà inici a les 13 h.

Ara totes les mirades estan pendents de quines mesures de seguretat hauran d’adoptar de cara a la realització del gran esdeveniment de salts, el CSIO, que es disputarà del 2 al 4 d’octubre a les instal·lacions del RC Polo.