Trofeu Conde Godó

L’edició número 68 del Trofeu Comte de Godó de tenis arribarà a Barcelona el proper 18 d’abril. El campionat barceloní s’ha consolidat els darrers anys com un dels més importants de la categoria ATP 500 i un dels cinc millors del món en terra batuda.

Cinc “top 10” confirmats

Bona prova del pes que està agafant el Trofeu Comte de Godó és que ja hi han confirmat la participació cinc jugadors situats entre els 10 millors tenistes del món. És el cas de Rafael Nadal, que ha guanyat el Godó 11 vegades, Dominic Thiem, campió vigent, Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas i Roberto Bautista.

David Ferrer s’hi estrena com a director

Aquesta edició serà la primera que tindrà David Ferrer com a director. L’extenista substitueix Albert Costa, que va deixar el càrrec el 2019 després d’11 anys. David Ferrer ha reiterat en diverses ocasions la seva satisfacció per dirigir un torneig en què ell ha jugat quatre finals. A més, es mostra optimista amb el cartell: “Esperem que hi pugui participar algun ‘top 10’ més“.

Homenatge a Manolo Santana

L’organització del torneig retrà un homenatge a Manolo Santana. Aquesta edició es compliran 50 anys des que l’extenista va guanyar una edició del Godó, concretament el 1970. Santana va jugar cinc finals d’aquest campionat i va guanyar-ne dues. Aquest acte se celebrarà a la pista Rafael Nadal.