Després del Campionat de Catalunya, la piscina municipal de Montjuïc és l’escenari del Ciutat de Barcelona de salts. Gairebé una cinquantena de saltadors prenen part d’una competició que és el preludi del Campionat d’Espanya que es disputarà a Mallorca.

A la prova hi participen saltadors i saltadores del Club Natació Barcelona com Adrià Garcia, Víctor Vaquero, Anna Prat, Judith Flores, Júlia Gilabert , Andrea Pascual, Daniela Chillida i Maria Serra. De la federació espanyola hi participa Clàudia Gilabert.

El Ciutat de Barcelona acabarà el 5 de juliol amb les proves de trampolí d’1 i 3 metres i plataforma.

 

 

De divendres a diumenge, la Piscina Municipal de Montjuic acull el 18è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de salts de trampolí, organitzat pel C.N.Barcelona amb la col·laboració de la FCN. Una competició amb una cinquantena de saltadors d’arreu: catalans, la selecció estatal, canaris, balears, madrilenys, escocesos i de Jamaica.

 

La competició és absoluta i júnior i durarà els tres dies, divendres, dissabte i diumenge. Els saltadors catalans participants seran 9, 8 que competeixen com a C.N.Barcelona i Clàudia Gilabert que ha estat convocada per la RFEN:  saltaran 1 i 3 metres i plataforma absoluta i Clàudia Gilabert farà les proves de trampolí 1 i 3 metres. Les saltadores més joves com  participaran a les proves de la categoria A en 1 i 3 metres. Finalment Clàudia Gilabert i Daniela Chillida seran parella en els salts sincronitzats de 3 metres categoria A