César Azpilicueta Chelsea possible fitxatge FC Barcelona

El govern de la Gran Bretanya ha congelat els actius del Chelsea i li ha impedit, de moment, qualsevol activitat econòmica a banda de les despeses generades pels partits de futbol. El club, tot i la marxa del magnat rus Roman Abramovitx, no podrà ser venut, però tampoc no podrà fitxar ni vendre jugadors. De fet, ni tan sols podrà vendre entrades per als partits a excepció dels abonats i ni tan sols productes de marxandatge.

El futur de César Azpilicueta

Aquesta acció pot afectar el FC Barcelona, que té encarrilat el fitxatge de César Azpilicueta. Ara bé, el club anglès tenia una clàusula de renovació automàtica del jugador basc. Depenent de si ha fet o no efectiva aquesta clàusula, o si el contracte preveu aquesta ampliació, Azpilicueta estaria més a prop o més lluny de fitxar pel Barça.

Lluny o a prop del Barça?

La mesura que ha imposat el govern britànic té efectes immediats. Per tant, si el club no ha fet efectiva aquesta clàusula, César Azpilicueta seria lliure de poder fitxar pel FC Barcelona. Ara bé, en cas que aquesta clàusula estigui dins del contracte, el club anglès podria necessitar retenir el defensa basc perquè no podria fitxar cap jugador en el proper mercat. Tot depenent de com estigui redactat el contracte, Azpilicueta gairebé seria blaugrana o “blue”.