El CN Sant Andreu ha sumat la segona victòria de la temporada contra l’Echeyde per 13 a 10. El partit s’ha decidit en el tercer quart gràcies a un parcial de 6 a 3 a favor dels barcelonins, que duien el casquet blanc. El millor jugador local ha estat Niko Paul, amb cinc gols. Quant als canaris,  Albert Español ha marcat sis dels 10 gols. El partit s’ha disputat a la Nova Escullera, ja que el CN Sant Andreu té la seva piscina tancada per la covid-19.

Partit igualat en el primer temps

L’Echeyde ha començat el partit avançant-se dues vegades al marcador. No obstant això, el CN Sant Andreu ha finalitzat el primer període guanyant per quatre gols a dos. Els següents vuit minuts ha seguit la igualtat i els barcelonins han sabut mantenir els dos gols de diferència per arribar 6 a 4 al descans.

El Sant Andreu sentencia el tercer quart

El homes de Juan Carlos Sanchón han sentenciat el partit en el tercer quart gràcies a un gran encert de cara a porta de Niko Paul, que ha marcat tres gols en aquest període. Un parcial de 6 a 3 ha permès els locals deixar el marcador 12 a 7 a falta de l’últim període, que ha estat un tràmit pels dos equips. Finalment, el CN Sant Andreu s’ha endut el triomf per 13 gols a 10.

J.C. Sanchón, tècnic del Sant Andreu: “Gràcies al CNB.”

El partit entre el Club Natació Sant Andreu i el Tenerife Echeyde s’ha disputat a la piscina del CN Barcelona, la Nova Escullera. El club mariner ha cedit les seves instal·lacions ja que el Sant Andreu no podia jugar a la Pere Serrat, ja que el club està tancat per la covid-19. El tècnic andreuenc, Juan Carlos Sanchón, ha volgut agrair el gest dels cenebistes i ha valorat fets com aquest que diferencien el mon del waterpolo.