El Club Natació Barcelona ha aconseguit la segona victòria de la temporada en vèncer per 11 a 4 el Canoe. L’anotació de l’equip local ha estat molt repartida, ja que han fet gol fins a vuit jugadors. No obstant això, el millor jugador del partit ha estat el porter del Barcelona, Unai Aguirre. El seu recital d’aturades ha servit perquè el CNB mantingués un avantatge còmode en tot moment. El proper compromís de l’equip de Víctor González serà a partir del dia 12, quan disputaran la fase de classificació per la Champions.

El CNB encarrila el partit a la primera meitat

Els barcelonins, amb casquet blau, han dominat el matx des del primer moment i han finalitzat el primer quart amb un avantatge de 3 a 0. El Canoe ha intentat respondre-hi, però la bona actuació del porter local ha impedit que els madrilenys s’acostessin al marcador. El partit ha arribat al descans amb 6 a 1 a favor dels barcelonins.

El Barcelona amplia diferències

El ritme golejador del CNB ha baixat al tercer quart, on els locals tan sols han estat capaços de fer un gol. El Canoe ha tractat d’aprofitar-ho per escurçar diferències, però Unai Aguirre ha continuat lluint-se a l’hora de defensar la porteria. L’últim període ha estat l’únic on els madrilenys han fet més d’un gol, ja que n’han aconseguit dos. No obstant això, les quatre dianes del Barcelona als darrers vuit minuts han ampliat l’avantatge local fins al 11 a 4 final.

Reacció dels protagonistes

Un cop acabat el partit, l’entrenador del CN Barcelona, Víctor González i el jugador Unai Aguirre l’han valorat. El porter ha estat el gran protagonista del partit.