Lille CN Sant Andreu

El CN Sant Andreu ha quedat eliminat de l’Eurolliga de waterpolo. Les barcelonines han perdut contra el Lille per 10 a 5 i, d’aquesta manera, s’acomiaden de la màxima competició europea. Les de Javi Aznar necessitaven guanyar aquest partit i el següent per tenir opcions, ja que també han caigut en els dos primers enfrontaments. Contra l’UVSE van perdre 20 a 5, i davant el Dinamo Uralochka, 23 a 5.

Primers quarts molt igualats

Mireia Guiral ha avançat el Sant Andreu, però les franceses han remuntat i s’han emportat el primer quart per 3 a 2. El segon ha començat també amb una diana barcelonina, en aquest cas de Noelia Mora, però el Lille ha fet el 4 a 3 amb el qual ha marxat al descans.

El Lille amplia diferències

El Sant Andreu ha intentat apropar-se al marcador, però la realitat és que el Lille ha estat molt més efectiu al tercer quart i ha obert una escletxa al marcador. El parcial de 4 a 1 favorable a les franceses ha fet que s’entrés a l’últim període amb un 8 a 4 que ho posava tot molt complicat. Voorvelt ha aprofitat una superioritat del Lille per fer el 9 a 4 i acabar d’enfonsar unes barcelonines que no s’han rendit, però que han acabat claudicant per 10 a 5.