L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit superar el CN Sant Andreu en la primera jornada de la Lliga de waterpolo. Els mariners han guanyat per un aclaparador 4 a 17 en un partit que han dominat de principi a fi. Els mariners han volgut demostrar des del primer dia que són els favorits per fer-se amb el títol de lliga.

L’Atlètic-Barceloneta, molt superior

El CN Atlètic-Barceloneta ha començat molt fort, amb una pressió alta i un rigor defensiu que ha decantat el partit al seu favor des del principi. L’equip local no ha pogut aprofitar les superioritats numèriques i quan tenia opcions de marcar apareixia la mà de Dani López Pinedo, molt encertat durant tot l’enfrontament. La superioritat ha estat tal que els dos primers quarts han acabat amb el mateix resultat, 0 a 5. La mitja part ha acabat amb un demolidor 0 a 10.

Segona meitat sense història

La segona meitat ha estat de tràmit, amb un matx sentenciat. De fet, no ha estat fins ben entrat el tercer quart que el Sant Andreu ha pogut fer els primers gols de l’enfrontament. Nicolas Paul, amb dues dianes, i Dani Bustos han aconseguit superar la porteria dels de Chus Martín. Del 3 a 14 del final del tercer període s’ha passat al 4 a 17 final que mostra un Atlètic-Barceloneta amb moltes ganes de seguir dominant el waterpolo estatal.

Les reaccions dels protagonistes

La Lliga de waterpolo, adaptada

Aquesta temporada, la Lliga de waterpolo té un format diferent. L’habitual grup únic s’ha convertit en dos de sis equips. En el B, l’L’Atlètic-Barceloneta ha coincidit en el mateix grup que el Sant Andreu i en aquesta primera jornada ja s’ha viscut el primer derbi de la ciutat. Els cinc equips barcelonins lluitaran per objectius diferents en una competició molt especial.