El CN Sabadell de waterpolo femení ha aconseguit guanyar la Copa Catalunya després de guanyar el CE Mediterrani per 13 a 10. Aquesta fase final del torneig s’ha disputat al recinte del CN Montjuïc, on s’han jugat les semifinals i la final.

Inici positiu per al Medi

La primera meitat ha estat molt disputada, i les jugadores del Medi han sortit amb totes les de guanyar. El Sabadell ha mostrat una gran persistència ofensiva, però la defensa de les dones de Marc Comas ha evitat que s’avancessin al marcador. Al final del primer quart, el Medi s’avançava amb un resultat de 2 a 3. Al segon quart el Medi ha començat agressiu, amb ganes de fer gran el marcador i en els primers dos minuts de joc han aconseguit un parcial de 0 a 2. Les de David Palma no han perdut el temps i han reaccionat seguidament, sense deixar que el Mediterrani s’escapés, enviant el partit a la mitja part amb un 5 a 6 al marcador.

El Sabadell assegura la Copa al tercer quart

A l’inici de la segona part, el Sabadell ha encadenat dues bones accions ofensives que han permès que el conjunt de David Palma es posés per davant al marcador. El domini del Sabadell s’ha fet més que evident i les jugadores del Medi han estat incapaces de capgirar la situació. Amb un parcial de 5 a 1, el Sabadell ha entrat a l’últim quart amb un resultat de 10 a 7. A l’últim temps, les de Marc Comas no han estat capaces de capgirar el resultat i el Sabadell ha aprofitat per assegurar el trofeu sense complicacions. A falta d’un minut per acabar el partit, el Medi ha anotat l’últim gol de la competició deixant un resultat final de 13 a 10.