El BUC ha perdut a la Mar Bella davant el CN Poblenou per 11 a 7 i haurà de disputar la promoció de descens per tal de mantenir la categoria. Els falta un partit de Lliga, que serà contra l’últim classificat, el Múrcia.

La bona defensa dels dos equips marca la primera part

El BUC ha començat molt fort el partit. Des del primer moment ha sortit amb la intenció de trencar línies i defensant molt bé els atacs dels locals. Tot i això, ha estat el CN Poblenou el que s’ha posat per davant al marcador gràcies a un cop de càstig. A mesura que han anat passant els minuts, han estat els locals els qui han guanyat metres i el BUC ha hagut de defensar-se constantment. Degut a la gran defensa que han mostrat els dos conjunts, s’ha arribat al descans amb un ajustat 3 a 0.

Segon temps de màxima igualtat

A la represa, els homes d’Albert Vernet han seguit molt concentrats en defensa, i han començat a posar més complicacions als locals guanyant més metres. Però un altre cop, com en el primer temps, ha estat el Poblenou el que ha augmentat les distàncies amb un altre cop de càstig, 6 a 0. Però els barcelonins han seguit al màxim nivell i, poc després, han capgirat el marcador gràcies a un gran assaig, 6 a 7.  L’alegria dels visitants ha durat molt poc. Minuts més tard els locals s’han tornat a posar per davant amb un assaig, 11 a 7. A les acaballes del partit el BUC ha estat molt a prop d’aconseguir un assaig, però tot i la gran insistència no ha estat possible.