El Club Natació Montjuïc ha signat un acord amb la Fundació DAMM per tal de la venda dels terrenys de l’antic camp de pràctiques de golf. En aquests terrenys, la fundació construirà la ciutat esportiva.

El CN Montjuïc saneja les finances del club

L’acord permet el CN Montjuïc sanejar les finances del club, degut a la injecció econòmica important que suposa la transacció dels terrenys i impulsar projectes perquè sigui un referent de l’esport a la ciutat de Barcelona. D’altra banda, per al Montjuïc, que l’any 2019 va celebrar el 75è aniversari, l’aliança amb la DAMM li permet pensar en acords futurs en altres àmbits.

Els terrenys del CN Montjuïc serviran per fer la nova ciutat esportiva de la DAMM
@CFDamm

La ciutat esportiva de la DAMM

Per a la Fundació DAMM és també un acord històric perquè permetrà la construcció d’una ciutat esportiva. Es preveu que les instal·lacions es puguin inaugurar a principis del 2023. La ciutat esportiva tindrà una superfície de 30.000 metres quadrats amb dos camps de futbol, 11 polivalents (el principal amb capacitat per a 550 espectadors) i dos edificis. Aquests acolliran les oficines del CF DAMM, gimnàs, vestidors del camp principal i sala d’estudis per donar continuïtat a la formació dels esportistes.