El CE Mediterrani s’ha imposat al CN Mataró per 11 a 9, en un partit en què els dos conjunts catalans es jugaven el lideratge del Grup A de l’Eurocup WP. Els homes de Jahzeel Martínez Espejo han fet un gran partit en línies generals davant un bon rival que li ha complicat tots els quarts, però la bona defensa del 2n quart amb un parcial de 4-0, ha estat clau per controlar el marcador i el partit. Amb aquesta victòria el CE Meditarrani lidera el seu grup i té la classificació per a la fase següent.

Porteria a 0, clau

El partit ha començat molt igualat en el primer quart amb 3-2 a favor dels barcelonins, però el CE Mediterrani ha marcat les diferències del partit abans d’arribar al descans amb 4-0, que els ha permès controlar el matx. Els del Maresme hi han volgut reaccionar, però l’encert de cara a porteria dels barcelonins ha evitat que retallessin distàncies en el marcador. Un dels golejadors del partit ha estat Marc Minguell.

Classificats

Amb aquesta victòria, el CE Mediterrani suma 6 de 9 punts possibles, i a falta d’un partit ja té la classificació al sac. Només li queda un partit contra el Mornar Brodospar, on certificarien les bones sensacions i el lideratge del grup.