La victòria del CN Catalunya contra el CN Sant Feliu per 11 a 8 ha segellat la salvació de les de Tato García en una última jornada trepidant de la primera fase. El Catalunya es classifica per al grup que lluitarà per al títol de Lliga en l’última jornada.

La classificació arriba a l’últim quart

Ha estat un partit a vida o mort. L’equip que guanyava aconseguia la salvació matemàtica i es classificava per a la fase per lluitar per al títol, i aquesta igualtat ha quedat palesa a la piscina. Un primer quart amb un 4 a 3 a favor del Catalunya ha estat seguit per un darrer amb un parcial de 2 a 2. A la represa, més igualtat amb un parcial de 3 a 3 que ho deixava tot obert per a l’últim quart. Les noies entrenades per Tato García han resistit bé en defensa i un parcial de 2 a 0 ha donat la victòria a les locals.