El CN Barcelona va superar el CN Mataró en el partit ajornat de la jornada 20 de la Lliga Premaat de waterpolo. Els homes entrenats per Toni Esteller van guanyar un partit molt igualat i continuen tercers de la classificació.

El Mataró, un perseguidor llunyà

Malgrat que el Mataró ocupa la plaça següent de la classificació al darrere dels cenebistes, els mataronins tenen els seus rivals molt lluny, amb una diferència de 13 punts. Tot i així, a la piscina la igualtat en el partit va ser present durant tot el matx. El Barcelona va haver de remuntar un 6 a 4 al descans per acabar imposant-se, després d’una molt bona segona part, per un resultat de 8 a 10.

Després de la golejada contra el Concepción, els homes de Toni Esteller sumen una altra victòria contra un rival més complicat.