L’última jornada serà de transistors a les piscines. El Club Natació Barcelona encara té alguna opció de ser quart després de superar el Canoe per 10 a 7. Els de Toni Esteller, amb casquet blau, van dominar el duel des del primer quart. Els madrilenys només van maquillar el marcador en l’últim quart. Pol Gomà, amb tres gols, va ser el més inspirat dels cenebistes.

TONI ESTELLER, entrenador CN Barcelona

El CNB podria quedar quart si guanya en l’última jornada i el Mataró ensopega.

El Medi manté el sisè lloc gràcies a una victòria molt solvent contra el Waterpolo Navarra. Els homes de Mirko Blazevic van oferir un recital ofensiu gràcies, principalment, a dos jugadors. Marc Minguell va signar 6 gols i Miguel de Toro, 4. El resultat al descans ja era de 8 a 1 i els santsencs no es van aturar fins al 17 a 5 final.

MARC MINGUELL, jugador CE Mediterrani

En l’última jornada, el Medi s’enfrontarà al Sabadell amb la intenció d’esgotar opcions per acabar cinquè.

El partit més igualat el vam veure a Terrassa. El Sant Andreu va caure per la mínima davant dels locals. Els andreuencs van mantenir el duel equilibrat fins al 8 a 8. Llavors els vallesans van resoldre en el tram final amb el 10 a 9 definitiu.