El CN Barcelona ha guanyat a la piscina del Zuglo per 9 a 12 i s’ha classificat per a les semifinals de l’Eurocup. Els cenebistes van empatar a sis gols en el partit d’anada.

El CN Barcelona fa un bon inici

El partit entre el Zuglo i el Barcelona ha començat força igualat. Primer s’ha avançat l’equip de Kristof Kemeny però el conjunt de Víctor González ha reaccionat i s’ha situat al davant. El primer període ha acabat amb 3 a 4 per als cenebistes. En el segon quart, el Barcelona ha seguit ampliant la distància en el marcador i amb un parcial de 0 a 2, ha situat el 3 a 6 al descans.

El Barcelona tanca el partit al darrer quart

El tercer quart ha estat per al conjunt hongarès per 4 a 3, que ha reduït la diferència global al 7 a 9, i amb aquest resultat ha finalitzar el quart. Els darrers vuit minuts de partit han estat molt intensos amb el Zuglo a un gol per a l’empat. Al final un gol de Roger Tahull ha deixat el 9 a 11 i Blai Mallarach ha sentenciat amb el dotzè, que ha donat la classificació als cenebistes.