CN Atlètic Barceloneta Champions LEN

L’Atlètic-Barceloneta s’ha classificat per jugar la final a vuit de la Champions després de superar el Dinamo de Moscou per 13 a 9. Als de Chus Martín els han sobrat dues jornades per aconseguir el bitllet.

Primera part boja

L’inici del partit ha estat d’anada i tornada. El primer quart ha estat dominat pels mariners. Sòlids en defensa i letals en atac, han arribat a posar-se 4 a 1, però els russos han reaccionat i han aconseguit capgirar el marcador amb un parcial de 0 a 5. Amb el 4 a 6,  l’Atlètic-Barceloneta ha afinat la punteria i ha marxat al descans amb el 6 a 6.

Sentència al tercer quart

La mitja part ha anat bé als locals i els de Chus Martín han sentenciat el matx en el tercer quart. Un parcial de 5 a 1 ha deixat el partit enllestit i ha permès als mariners encarar l’últim quart amb més tranquil·litat. Finalment, el matx ha acabat amb victòria barcelonina per 13 a 9 i amb el bitllet per a la final a vuit a la butxaca.