L’Atlètic-Barceloneta colpeja primer en la lluita pel títol de Lliga. Els mariners han guanyat el Barcelona per 12 a 4 i són a una victòria de reeditar el campionat.

El Barcelona no li posa fàcil a l’Atlètic-Barceloneta

L’Atlètic-Barceloneta ha iniciat el partit com ja és habitual, amb una gran superioritat en el joc ofensiu. Al primer quart, els de Chus Martín s’han imposat al Barcelona amb un parcial favorable de 3 a 0. La gran actuació del porter, Dani López Pinedo, ha impossibilitat que els cenebistes marquessin el primer gol fins ben entrat el segon quart. A l’altra porteria, Aguirre s’ha afegit a la festa dels porters amb aturades de mèrit i els seus companys li han agraït les intervencions amb dos gols (Víctor Flores i Tahull) que han deixat el marcador a la mitja part en 3 a 2.

L’Atlètic-Barceloneta sentencia amb mà de ferro

A la represa, el guió s’ha assemblat més al primer quart que al segon i l’Atlètic-Barceloneta ha tornat a agafar avantatge amb els gols de Bodegas, Granados (per partida doble) i Larumbe mentre el porter local tancava la porteria amb pany i forrellat. Duric ha retallat diferències amb un 7 a 3 al qual Munárriz ha respost amb celeritat. L’intercanvi de cops no s’ha aturat i s’ha arribat a l’últim quart amb 9 a 4 pels mariners. Amb el partit sentenciat, els de Chus Martín han tornat a sortir amb tot i han marcat un parcial de 3 a 0 amb què han segellat una gran i important victòria per fer un pas endavant cap a la consecució del títol de Lliga.