El Club de Golf Terramar, el cèlebre recorregut barceloní però situat a Sitges, és la seu per acollir l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open, que es disputarà entre el dijous 26 de setembre i el diumenge 29. Comptarà amb la participació de les millors jugadores d’Europa i 43 d’elles estaran allotjades a casa dels socis d’aquest club de golf. Entre les participants hi serà Carlota Ciganda, la número 12 del món i la millor europea de l’any.

La tercera edició

Es tracta d’una competició que s’està consolidant, ja que ha arribat a la tercera edició. Aquest any, els organitzadors han optat per un golf ecològic per tal de fomentar la sostenibilitat mitjançant diverses accions com desplaçaments amb bicicleta o la utilització de vehicles elèctrics. És un torneig professional de golf femení i el diumenge 29 de setembre s’entregarà el Trofeu Estrella Damm a la guanyadora d’aquesta edició. L’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open és la segona competició del Circuit Europeu que es juga a Espanya aquest 2019.

L’entrada és gratuïta

L’entrada per poder presenciar aquest torneig és completament gratuïta durant els quatre dies de competició. A més a més, han aconseguit donar-hi visibilitat i serà retransmès per diverses televisions del país.