Empat entre Club Egara i RC Polo

El RC Polo només ha pogut sumar un punt davant el Club Egara al Pla de Bon Aire. Els polistes han deixat escapar un 0 a 2 a favor i han vist com els egarencs finalment aconseguien empatar.

El Polo s’avança en el marcador

El partit de la tretzena jornada de la Divisió d’Honor d’hoquei herba masculí es preveia molt igualat, tenint en compte que en la primera volta el resultat va ser d’empat a 1. Al Pla de Bon Aire, l’enfrontament ha començat molt bé per als interessos del Polo. Al minut 3 de partit, Manuel Bordas ha marcat el 0 a 1 després d’aprofitar una pilota morta dins l’àrea. Amb aquesta mínim avantatge s’ha arribat al final del primer quart. En el segon, el Polo ha tornat a marcar. Ho ha fet David Alegre amb una bona jugada individual que ha comença en el seu propi camp.

El Club Egara empata al tercer període

El descans li ha anat molt millor al Club Egara que no pas al Polo. La demostració d’això ha estat que l’equip de Ramón Sala ha pogut empatar el matx gràcies als gols de Pau Quemada des del penal córner i de David Aura amb un bon xut des de la frontal.

Amb el repartiment de punts, el Polo es manté en la quarta posició amb 23 punts mentre que el Club Egara ocupa la segona posició amb 26 punts, a dos del líder, l’Atlètic-Terrassa.

La pròxima jornada, el Reial Club de Polo s’enfrontarà al San Pablo Valdeluz – Complutense en un partit que es disputarà el diumenge 22 de març, a les 13 h, a San Sebastián de los Reyes.