El Club Ariel82 anys d’història. Va néixer el 1936 quan un grup d’amics de l’Escola Pia de Balmes, tancada durant la Guerra Civil, va trobar la necessitat de seguir-se veient. Un any després, van establir el seu local social al bar Cuberes, al número 26 del carrer Gran de Gràcia. Ara, compleix 82 anys amb un local nou, més socis i més activitats.

L’entitat, que sempre ha destacat pel tenis taula i el bridge, s’ha traslladat al número 16 del carrer de Maignon, a Gràcia. Després d’uns anys de decadència, l’Ariel ha renascut: fa quatre anys va entrar un soci nou i va decidir que calia fer difusió de l’Ariel i la seva història. El resultat va ser un èxit i van passar de quatre socis jugant a tenis taula a haver de buscar un espai més gran.

El nou local, de lloguer, té 360 m2 en ús, amb l’opció de tenir-ne el doble si fan reformes, un fet que estudiaran si veuen que el nombre de socis segueix augmentant.

Tenis taula, bridge i hoquei d’aire

Per ara, el Club Ariel té tres seccions: tenis taula, bridge i !air hockey!. Però estan oberts a ampliar les activitats. De fet, l’Air Hockey és una nova secció, sorgida a proposta d’un dels socis. Antigament, l’Ariel havia tingut també secció de teatre, de muntanyisme i de futbol.

La secció de tenis taula, de moment, és la més demandada. Hi ha la part d’escola, amb diferents grups d’entrenament per nivells, també cursos i els grups sèniors que ja han començat a competir. De fet, l‘objectiu del club és tornar a les competicions oficials. L’Ariel havia estat present en totes les competicions oficials de Catalunya i havia arribat a guanyar alguns campionats, també en l’àmbit d’Espanya i Barcelona.

Pel que fa al bridge, el club ofereix classes perquè la gent s’animi a aprendre a jugar aquest joc de cartes, tan mític pel club i que s’havia anat perdent. En el cas de l’hoquei d’aire, també està en fase de creixement després que s’ha incorporat recentment al club amb l’associació Air Hockey Catalunya.