europa

El Club Esportiu Europa i la Clínica Nostra Senyora del Remei han signat un conveni de patrocini i col·laboració durant els dos propers anys anys. L’Europa lluirà el logotip de la Clínica a la part frontal de la samarreta dels primers equips masculí i femení.

No només un conveni de patrocini

La gerent de la Clínica Nostra Senyora del Remei, Laia Puig, destaca que la idea és “refermar les sinergies que hi ha entre salut i esport en el nostre entorn més proper”. Puig considera que “no es tracta només d’un patrocini econòmic, sinó també de desenvolupar activitats conjuntes. Totes dues entitats col·laborarem en aspectes com xerrades, conferències sobre salut i esport, entre d’altres”. La gerent remarca la importància del conveni i que a partir d’ara ” esdevindrem companys de viatge estratègics en el creixement exponencial que estem experimentant ambdues entitats socialment i de relació amb el nostre entorn”.

Salut i esport

El president del Club Esportiu Europa, Víctor Martínez, ha assegurat que “és important per a l’Europa reforçar la seva pertinença amb la gent i les institucions més properes“. Per Martínez, la seva idea sempre ha estat tenir en compte la proximitat i el treball amb la gent de casa i del barri i del districte. A més, pel president escapulat, “és important per a nosaltres reforçar els valors de fort compromís amb la salut i el benestar dels esportistes i les seves famílies”. La Clínica serà el centre de referència de l’Europa per a jugadors lesionats així com per a les revisions esportives periòdiques.