Equip natació CN Sant Andreu
@SWCNSA

La Federació Catalana de Natació ha fet l’entrega dels guardons de la vintena edició del Circuit Català, disputada durant la temporada 2018-2019. Dels sis premis que s’han donat, tres han estat per a membres del Club Natació Sant Andreu: Jessica Vall, Lidón Muñoz i Àlex Ramos.

Els premiats del 2018-2019

L’acte d’entrega de premis, que s’ha fet al Palau Güell, ha estat presidit pel diputat d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega, i el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán.

Els vencedors de la vintena edició del Circuit Català de Trofeus de Natació han estat Sergio de Celis (CN Sabadell), Àlex Ramos (CN Sant Andreu) i Joan Ballester (CE Mediterrani), en categoria masculina. En la femenina, els guardons han estat per a Jessica Vall i Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) i Marina Garcia (CN Sabadell).

Sant Andreu i Mediterrani, també a la 2019-2020

Durant l’acte també s’ha presentat la 21a edició del Circut, que es disputarà durant el 2019 i el 2020. Hi haurà set trofeus per a set clubs catalans: CN Minorisa, CN Terrassa, CN Sant Andreu (amb el Trofeu Alejandro López), CN Sabadell, CE Mediterrani (amb el Trofeu Sant Jordi), CN l’Hospitalet i CN Mataró.

El Circuit començarà el 27 d’octubre amb el Trofeu Fèlix Serra Santamans, que es disputarà al Complex Esportiu Piscines Municipals Manresa.