L’entrenador del Club Natació Atlètic-Barceloneta, Chus Martín, ha valorat el sorteig de la fase de grups de la Champions League de waterpolo,en la que el seu equip ha quedat enquadrat en el grup B. Els mariners han quedat aparellats amb el Ferencváros, el Hannover, el Jadran Herceg Novi, el Dinamo de Tblisi i el Brescia.

“El grup A és més complicat que el nostre”

Després del sorteig, Chus Martín ha valorat el resultat del mateix. D’una banda, el tècnic mariner considera que “el fet de tenir el Hannover, que ja té plaça assegurada per a la final a vuit, farà que només tres equips puguin classificar-se, enlloc dels quatre que ho faran a l’altra grup”. Però aquesta part negativa, té per a l’entrenador de l’Atlètic-Barceloneta una de positiva, “ja que el grup A és més fort per la igualtat que pot haver-hi entre tots els equips i, tot i que en el nostre estan els campions d’Europa actuals, el Ferencváros, crec que el nostre grup és més assequible.”

Hannover i Tbilisi, els primer rivals

Un cop fet el sorteig de la Champions, en què l’Atlètic-Barceloneta ha quedat enquadrat en el grup B, s’ha dut a terme els tres primers partits de la primera etapa de la fase de grups que es disputarà a Budapest. En la primera jornada, els mariners s’enfrontaran al Hannover; a la segona se les hauran amb el Dinamo Tbilisi i l’últim dia jugaran contra l’equip que superi la fase de classificació. Per a aquesta primera etapa, que es disputarà de l’15 al 18 de desembre, l’entrenador del Barceloneta té un únic desig, “que tots els jugadors arribin sense cap tipus de problemes, ni malaltia ja que els necessitarem a tots per poder jugar tres partits en quatre dies”. Respecte als primers rivals, manté el discurs de passades temporades en les quals “sabem que a la Copa d’Europa no hi ha cap rival fàcil i tots seran molt durs. Hem d’anar partit a partit i intentarem sumar els nou punts en aquesta primera etapa a Budapest”.