Després de l’empat contra l’Atlètic de Madrid, l’Espanyol ha tornat a la feina per a preparar el partit de diumenge davant l’Osasuna. A la sessió hi ha assistit el president, Chen Yansheng, per donar suport a l’equip i xerrar amb alguns jugadors del primer equip. El president periquito té previst tornar cap a la Xina en les pròximes hores.

Wolves i Atlètic, però no Osasuna

El propietari de l’Espanyol va arribar a Barcelona dijous, 27 de febrer, per presenciar la victòria del seu equip davant el Wolverhampton a l’Europa League. Després del partit i un cop confirmada l’eliminació europea, l’empresari va baixar als vestidors per animar els jugadors.

Durant aquests dies, Chen Yansheng ha tingut una agenda molt atapeïda. A més de veure el partit del Wolves, també ha estat present en la derrota de l’Espanyol B davant l’Olot i en l’empat del primer equip amb l’Atlètic de Madrid. Un cop visitat l’equip, el màxim accionista del club marxarà cap a la Xina. Per tant, no hi serà en el pròxim partit de Lliga dels blanc-i-blaus, aquest diumenge, 8 de març, al Sadar de Pamplona.
Chen Yansheng a l'entrenament

Una visita poc habitual

Habitualment, el president de l’Espanyol acostumava a visitar el club durant els dies previs a Nadal, i després no hi tornava fins al mes d’abril. Aquest cop i a causa de la situació de l’equip, Chen Yansheng ha tornar per ser al costat de l’equip en un moment en què l’espanyolisme necessita el màxim suport. Fins i tot, el tècnic Abelardo Fernández, va reconèixer després del partit, que “si guanyem partits l’haurem de convèncer que es quedi fins al mes de maig”.