Després de 285 dies de l’últim partit de la Champions, l’Atlètic-Barceloneta torna a la seva competició preferida. Jugadors i tècnics reconeixen que han estat molts dies sense fer servir la pilota de la màxima competició europea i ja tenen moltes ganes de disputar-la. El conjunt de Chus Martín disputarà del 15 al 17 de desembre la primera fase de la Champions. Serà en un format de grup bombolla i amb el Hannover, el Dinamo Tblisi i el Brescia com a primers rivals.kms.betev

Moltes ganes de Champions

L’Atlètic-Barceloneta és molt conscient que aquesta edició de la Len Champions League serà especial. La pandèmia del coronavirus ha obligat els responsables de la màxima competició europea a adequar-la a les actuals circumstàncies. Una de les primeres decisions ha estat la de reduir els equips participants i la segona la de jugar-se totes les jornades en tres seus i tres etapes diferents.

El conjunt de Chus Martín, que disputarà les tres primeres jornades a Budapest, arriba “en un gran moment de forma. Hem passat tots els controls PCR i cap jugador ha donat positiu. Això és molt important perquè necessitem tota la plantilla per poder donar el màxim durant tres dies.” El tècnic mariner assegura que “els jugadors tenen moltes ganes de començar la competició, però cal frenar aquesta ansietat que no ens ajudarà durant els partits, que els haurem de jugar amb molt de nivell i amb molta intensitat”.

“Tenim moltes ganes de tornar a la Champions. Han passat nou mesos des de l’últim partit que vam jugar.”

Chus Martín, entrenador CN Atlètic-Barceloneta

3 partits que són 9 punts

El Club Natació Atlètic-Barceloneta afronta aquesta primera fase amb un objectiu clar: aconseguir els nou punts que hi ha en joc. Pels mariners, “si guanyem els tres partits haurem fet un pas endavant de cara a aconseguir la classificació per a la final a 8. Tots els punts que sumem ara serà molt millor per a nosaltres. Volem acabar entre els quatre primers, però també quedar tan amunt com sigui possible“.

L’Atlètic-Barceloneta tindrà 5 rivals i hi haurà 4 places en joc

Un cop acabi aquesta primera fase, l’Atlètic-Barceloneta no tornarà a la Champions fins al març. Ho farà en el segon grup bombolla, que en el cas dels mariners es disputarà a la ciutat italiana d’Ostia.