César Córdoba ha disputat el seu últim combat, el número 102 de la seva carrera. El Cazador va lluitar en la modalitat de muay thai o boxa tailandesa contra el campió italià, Lorenzo Panaro, a qui va derrotar als punts. A més, es va proclamar campió Mundial NKT de muay thai WBC.

Quatre vegades campió del món de kick-boxing

Córdoba s’ha proclamat quatre vegades campió del món en la modalitat de kick-boxing. L’any 2004 va guanyar el primer mundial de pes supermitjà. Un any després va tornar a guanyar el cinturó en un combat estel·lar contra Aurelien Duarte, un dels millors lluitadors francesos de tots els temps.

L’any 2010 es va tornar a proclamar campió del món, aquesta vegada de pes semipesat. El 2011 va guanyar l’últim títol mundial de kick-boxing. També s’ha enfrontat i ha derrotat lluitadors mítics com Melvin Manhoef, a qui va guanyar en el primer assalt.

A més de kick-boxing, Córdoba ha practicat boxa tailandesa, amb una victòria espectacular contra el tailandès Chaowaritt; i boxa, especialitat en la qual es va proclamar campió d’Espanya en pes creuer.

Festival d’esports de contacte en el pavelló de la Vall d’ Hebron

A part del combat de César Córdoba, la vetllada va estar formada per 10 combats més: tres de muay thai, tres combats K1, tres combats de boxa i un combat d’MMA.

Tres combats muay thai

Pol Lloret va guanyar en un combat molt disputat al dues vegades campió d’Espanya, Pepe González. Lloret fa poques setmanes va guanyar l’Extreme Fighting Championship (XFC) disputat a Itàlia.

La jove Paula Silva, medalla d’or en els mundials de muay thai disputats a Tailàndia i medalla de plata en l’Open K1 Oficial, va fer combat nul contra la francesa Oceane Creiyx, actual campiona de França en el pes de 51 kg, als punts. La Pretty Killer té un gran futur en la boxa tailandesa.

Soufian Ben Zerrouk, campió d’Europa en 57kg, va perdre contra el lluitador entrenat per Òscar “Metralleta” Biel, Mehdi el Jamari.

Victòria clara de Marc Dass, del gimnàs Antarai, contra Víctor Conesa.

Tres combats K1

Albert Campos va donar un gran espectacle contra Mohamed Manouach i va guanyar als punts clarament.

Miguel Angel, de l’Sparta, va fer un gran combat contra Hachraf Ajam, campió d’Europa amateur de muay thai, i va guanyar als punts.

Arnau Córdoba, del GIM Campió, va guanyar contra Javier Gálvez.

Tres combats boxa

Francis Morales, boxejador del gimnàs Sparta que vol disputar el campionat d’Espanya, va perdre contra Robin Zamora.

David Calvo, “Currito”, famós lluitador de muay thai i resident molts anys a Tailàndia, on es va fer un nom en el món de la boxa tailandesa, s’ha passat a la boxa i va guanyar als punts Gitlan Ghenadie.