César Azpilicueta Chelsea
chelseafc.com

César Azpilicueta finalment no acabarà fitxant pel Barça. Després de mesos d’anar-hi al darrere, el periodista Gerard Romero al seu canal de Twitch ha informat que el jugador ha decidit quedar-se al Chelsea.

Azpilicueta volia resoldre el seu futur

Segons aquesta informació Azpilicueta no ha volgut esperar més el Barça i davant l’inici de la Premier League aquest cap de setmana ha decidit quedar-se a l’equip londinenc i així tenir el seu futur resolt. Fins i tot, el lateral dret renovaria pel Chelsea per a les dues properes temporades. A més, l’equip londinenc també s’havia tancat en banda a deixar sortir el lateral dret.

Amb aquesta decisió Xavi Hernández no podrà comptar amb un dels jugadors que considerava prioritari de cara a aquest curs. El tècnic blaugrana havia insistit més d’una vegada a la cúpula esportiva del club que el fitxatge del defensa era molt important. Azpilicueta és un defensa polivalent que podia anar molt bé a Xavi. Habitualment juga de lateral dret, però també pot actuar de central i fins i tot ocupar el lateral esquerre.