El Martinenc ha aconseguit la quarta victòria de la temporada després d’imposar-se al Cerdanyola per 0 a 2. L’equip de Manel Moya ha fet un bon partit davant el conjunt de Toni Carrillo i s’ha endut els tres punts de les Fontetes.

El gol del Martinenc l’ha aconseguit Javi Sánchez al minut 54. Una pilota recuperada per Edgar Velasco ha acabat a peus del davanter després d’una passada a l’espai del migcampista. Sánchez no ha perdonat i ha fet el 0 a 1. L’equip de Manel Moya ha continuat buscant un altre gol i aquest ha arribat al minut 77. Penal de Guille Torres, que ha estat expulsat, sobre Kilian i Edgar Tejada des dels 11 metre ha fet el 0 a 2.

Amb aquest triomf, el Martinenc encadena la segona jornada consecutiva guanyant després d’imposar-se al Vilafranca, la setmana passada.