Primera part ensopida. L'Europa ha intentat tenir el control de la pilota però el Santboià ha estat molt ben posicionat i no els ha permès dominar el joc durant els primers 20 minuts. Llavors l'Europa ha reaccionat i ha començat a aproximar-se a la porteria de Cañadas però sense acabar de definir. Això sí, el primer a enviar la pilota a la xarxa ha estat l'equip escapulat però l'àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc, amb aquesta jugada s'ha arribat al descans i amb un Pedro Dólera molt enfadat. Només començar la segona part gol ràpid del Santboià, tan ràpid que només podem veure la celebració dels del Baix Llobregat. L'Europa ha reaccionat i, al minut 53, Cebri ha aconseguit l'empat, el del maresme ha celebrat la seva futura paternitat. Els de Pedro Dólera han seguit lluitant per capgirar el marcador i al minut 73 una jugada de Rovira, l'ha acabat Delmàs, que ha fet el 2 a 1. El Santboià ha buscat tornar a igualar el matx, però no n'ha estat capaç. En canvi l'Europa ha ampliat la diferència gràcies a Valderas, que al minut 89 d'un xut ha superat Cañadas. Tot l'equip ha volgut dedicar la victòria al fisioterapeuta Marcel Ugas, que té el seu pare ingressat a l'hospital. Una victòria important per als jugadors de l'Europa que han deixat enrere un mes molt complicat, fins i tot Dólera ha recriminat l'actitud de l'afició amb l'equip. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Avui l'afició del Santboià ha donat una lliçó del que és una afició quan el seu equip va malament. Nosaltres des de dintre hem de fer una anàlisi també i estar sempre al peu del canó, la nostra afició ens ha ajudat el màxim que ha pogut però encara necessitem més, perquè torno ha dir quatre partits, viure quatre partits com hem viscut ara això provoca un desgast no físic sinó moral que el que no ha jugat a futbol no ho entén, però el jugador si."