L’Europa ha superat el Reus B per 3 a 2 en un partit marcat pel vent i que ha tingut una meitat per a cada equip. Els escapulats, que ja van guanyar la setmana passada a Santboi, encadenen dues victòries seguides. A més a més, els de David Vilajoana han aprofitat la punxada del Terrassa al Narcís Sala per apropar-se a un play-off que ja és a només cinc punts.

Amb el vent a favor

La primera meitat dels escapulats ha estat magnífica. Els de David Vilajoana han interpretat perfectament com jugar amb el vent a favor i no han deixat sortir un Reus B que no sap, o no se sent còmode, si ha de jugar en llarg. En una d’aquestes pressions, ha arribat el gol de Jordi Martínez al minut 13. Poc després, els barcelonins han ampliat diferències amb un gol olímpic d’Alfons Serra. La primera meitat ha acabat amb la diana d’Èric, que semblava que deixava el partit vist per a sentència.

Canvi de guió a la segona

El Reus B ha sortit molt més endollat a la represa i Enri ha fet el 3 a 1 quan només s’havien jugat dos minuts. El davanter ha aprofitat una gran passada d’Arjona, el millor dels reusencs. Això ha fet que els visitants s’ho creguessin però l’Europa podria haver sentenciat amb el quart. Ni Alfons, ni Soto, ja sense porter, han estat encertats i han deixat viu un Reus B que ha posat l’ai al cor amb el 3 a 2 d’Iker al 72. Encara quedava mitja hora però els de David Vilajoana han sabut patir i sumar els tres punts.

La roda de premsa

David Vilajoana ha tornat a deixar més d’un titular a la compareixença post partit. El tècnic escapulat ha reconegut que a la segona part han patit però també que la seva idea és lluitar per tot, i això inclou el play-off.

Albert Company, tècnic del Reus B, s’ha mostrat molt enfadat amb la primera meitat del seu equip, a qui ha acusat de no comparèixer durant els primers 45 minuts.