El Catalunya ha perdut a casa davant el Terrassa per 8 a 13. Els santsencs han anat de més a menys durant el partit i han deixat escapar una bona oportunitat per avançar el Mediterrani en la lluita per a la fase final de play-off.

Plantant cara

Els santsencs han saltat a la piscina sense contemplacions, sabent que la tercera plaça de la fase regular depenia d’ells mateixos, després de la derrota del Mediterrani davant el Barcelona. Així i tot, el primer en colpejar ha estat el Terrassa. Als minuts finals del primer quart, però, el Catalunya ha capgirat el marcador amb dos gols consecutius de Pau Linares i Pol Prat. A la darrera possessió del primer temps els egarencs han anotat per igualar el duel. El segon període ha arrencat amb la mateixa intensitat que el primer i els jugadors de Tato García han seguit mirant de tu a tu al rival. A l’equador del quart, el Catalunya ha aconseguit avançar-se, amb un estel·lar Pol Prat. A les acaballes de la primera part, però, el Terrassa ha tornat a agafar avantatge, 4 a 5.

El Catalunya es desfà a la segona part

A la represa, els egarencs, dirigits per Dídac Cobacho, han apujat el ritme i han establert un parcial de 0-3 en els primers minuts. Els de Tato García han provat de refer-se, però el Terrassa no ha cedit en defensa. Els barcelonins s’han enfonsat moralment i el tercer temps ha finalitzat amb el resultat de 6 a 11. Amb el matx dat i beneït, els últims 8 minuts han estat de tràmit i el porter Òscar Matarredona ha evitat una golejada major.