Victòria important del Club Natació Catalunya contra l’Echeyde a la Lliga Premaat que els permet continuar amb opcions de play-off. L’equip de Gràcia s’ha imposat al conjunt canari per 16 a 12.

Inici golejador dels dos equips

El partit entre el Catalunya i l’Echeyde ha començat amb molt d’encert dels dos equips de cara a porteria. Els primers vuit minuts han acabat amb un marcador de 7 a 6, cosa que feia preveure un enfrontament amb molts gols. En aquest primer període cal destacar l’efectivitat de Pol Prat amb quatre gols. L’atacant ha estat considerat el millor jugador del partit.

En el segon quart, el Catalunya ha pogut ampliar les distàncies. El conjunt entrenat per Gabor Egedi —Tato García estava sancionat amb un partit— ha marxat al descans amb un 11 a 8 a favor seu.

L’Echeyde ho intenta, però tard

A la segona part, el Tenerife Echeyde ha intentat escurçar les distàncies, però el Catalunya ha ampliat encara més el marcador gràcies a un parcial de 4 a 2. A l’últim període, l’Echeyde ha intentat reduir les diferències amb un parcial d’1 a 2 que no ha servit per a res, i el Catalunya s’ha quedat amb els tres punts en joc.

Amb el triomf, el Catalunya se situa en la novena posició de la classificació amb els mateixos punts que el Canoe. Els madrilenys ocupen l’última plaça que dona accés a disputar el play-off pel títol quan encara queden sis jornades de la fase regular per disputar.