LA SELECCIÓ CATALANA DE CORFBOL HA COMENÇAT A PREPARAR EL MUNDIAL MIREIA FIGUERA, jugadora de la selecció catalana "Avui hem vingut aquí a fer un amistós de preparació, vaja, el primer amistós de preparació per al mundial contra l'equip d'aquí i a veure com surt." JOSÉ ÁLVAREZ, jugador de la selecció catalana "Sobretot gaudir-ne i començar a agafar sensacions amb l'equip, amb els jugadors i divertir-nos sobretot, que no hem fet gaires entrenaments i a veure com va." HAN GUANYAT 19-18 EL CASTELLBISBAL EN EL PRIMER PARTIT DE PREPARACIÓ ROSENDO GARCIA, entrenador de la selecció catalana "És un al·licient especial això de jugar a casa perquè sempre ens ha tocat jugar fora, i això de tenir la gent... ben a prop doncs ens estimula molt i... bé, l'objectiu és fer els cinc millors partits que puguem fer per oferir al nostre públic." EL MUNDIAL COMENÇARÀ EL 12 D'OCTUBRE A BARCELONA "Que fagin un bon grup d'amics, això és molt bo, ja no sols fora de la pista sinó que dintre la pista es nota."

El 12 d’octubre començarà a Barcelona el Mundial de corfbol, amb la participació de la selecció catalana Sots-23. En el primer partit de preparació, els nois dirigits per Rosendo García han superat el Castellbisbal (18-19).

Catalunya debutarà el dia 13 d’octubre contra la selecció de Bèlgica i compartirà grup amb Portugal, la Xina, la Xina Taipei i Sud-àfrica. A la selecció entrenada per Rosendo García hi haurà cinc jugadors del KC Barcelona. Són: Mireia Figuera, Anna Gill, Magic O’Brayan, Aitor Huguet i José Álvarez.