El Sant Andreu ha guanyat el Catalunya per 6 a 10 en el primer partit de la Lliga Premaat femenina de waterpolo. El Catalunya ha disputat un partit a la Primera Divisió després de 16 anys.

El Sant Andreu superior al Catalunya

El partit ha començat igualat amb un Catalunya que, malgrat acabar de pujar de categoria, ha plantat cara al Sant Andreu. Després del primer quart, el resultat ha estat de 1 a 2 per a les andreuenques. En el segon quart, les de Javi Aznar s’han distanciat en el marcador amb un parcial d’un a quatre que ha deixat el 2 a 6 al descans. El Sant Andreu ha abaixat el ritme i això ho ha aprofitat el Cata, que ha guanyat el tercer quart per 2 a 1, deixant el 4 a 7. Les de Gabor Egedi s’han apropat a les de Javi Aznar en el darrer quart, ha situat un 6 a 8 en el marcador. Però el conjunt visitant ha reaccionat amb dos gols més, per aconseguir la victòria per 6 a 10.