El Catalunya i el Sabadell s’han enfrontat en la 14a jornada de la temporada a la Piscina Sant Jordi. Els visitants han sabut aprofitar cada ocasió per atacar la porteria local i finalment han guanyat el partit per un clar 9 a 17.

Tot i l’esforç, el Catalunya ho perd tot a la primera meitat

La piscina del CN Catalunya ha estat testimoni de la primera derrota de l’any. El primer partit després de la pausa nadalenca no ha estat favorable per al conjunt barceloní, que ha rebut un Sabadell competitiu. A la primera meitat ha estat el Catalunya l’encarregat d’encetar el marcador, però poc després el Sabadell ha empatat i han pogut acabar el quart 2 a 2. De mica en mica, els del Vallès han anat agafant avantatge respecte d’un Catalunya insistent, però poc efectiu. La màxima diferència ha estat de 4 a 9. A la mitja part, el marcador era de 6 a 9, després d’un segon quart de 4 a 7.

El Sabadell arrenca la segona meitat engegat

Poc més de tres minuts han necessitat els de Quim Colet per acabar d’encarrilar el partit. Els sabadellencs, que dimecres passat es van imposar a l’anada de l’EuroCup al CN Barcelona, han marcat quatre gols mentre que només n’han encaixat un. Després de la primera meitat, els sabadellencs han apujat el nivell a la defensa i així han pogut acabar el tercer quart amb un 2 a 5. Els de Tato García, però, no han abaixat el cap i han sabut mantenir el ritme inicial. Això s’ha notat sobretot en l’últim quart. Tot i que l’han acabat perdent per 1 a 3, l’han mantingut un a un fins a l’últim minut de partit. El marcador final ha estat de 9 a 17. Vicenç Sousa i David Ramírez han estat els màxims golejadors del club gracienc, amb dos gols cadascun.