Catalunya RX a l'octubre
@CatalunyaRX

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà el 17 i 18 d’octubre la sisena edició del World RX. La Federació Internacional d’Automobilisme (FIA) juntament amb el promotor internacional del World RX, han arribat a un acord per restablir el calendari de la temporada que va quedar aturat per la crisi del coronavirus.

De l’abril a l’octubre

La cursa, organitzada pel responsables del circuit de Montmeló, la FIA i diversos promotors de ral·licròs, havia de disputar-se el mes d’abril passat, però la situació de pandèmia que viu tot el món va obligar a cancel·lar, temporalment, totes les curses.

Després de diverses setmanes en les quals s’ha valorat la situació actual de la pandèmia i les necessitats específiques de l’esport, la FIA ha acabat confirmant que el Catalunya RX podrà dur-se a terme durant la propera tardor.

Les entrades pel Catalunya RX seran vàlides

Des del Catalunya RX i el Circuit de Barcelona-Catalunya ja s’està treballant en el pla de seguretat específic que serà necessari seguir per mantenir les distàncies socials i seguir les normatives de sanitat que s’estableixin durant les properes setmanes. Responsables del circuit confirmen que “es garantirà que tots els espectadors, pilots i equips puguin gaudir de l’esdeveniment sense preocupacions. Així mateix, aquesta nova data queda subjecta a modificacions segons l’evolució de la pandèmia provocada per la covid-19.”

Pel que fa a les entrades, des de l’organització de la prova asseguren que “totes aquelles persones que ja havien adquirit les seves entrades pel Catalunya RX que havia de celebrar-se inicialment al mes d’abril, no hauran de realitzar cap gestió. Els seus tiquets ja seran vàlids per a la nova data de l’esdeveniment”.