El Club Natació Barcelona ha dominat el partit de principi a fi contra el Club Natació Catalunya i s’ha imposat per 6 a 16 a la Lliga Premaat.

Domini aclaparador del Barcelona

El primer quart els cenebistes ja guanyaven per 1 gol a 3. En els següents 8 minuts ha seguit el domini dels homes de Víctor González que han arribat al descans amb un clar 3 a 7. Un dels jugadors més destacats pel Catalunya ha estat Sergi Colomer, que dels 3 gols de la primera part n’ha marcat dos.

Sentència final

En el tercer quart ha arribat la sentència pels homes de Xavi Garcia ja que han encaixat un parcial d’1 a 6. L’últim quart ja no ha tingut massa més història i el partit ha acabat amb el resultat final de 6 a 16. Adrià Delgado amb els seus cinc gols ha estat escollit el millor jugador del partit.