El Barcelona s’emporta el derbi barceloní per una estreta diferència de 8-11. L’enfrontament, assignat a la primera jornada, s’ha disputat aquest dissabte, després d’haver estat posposat a causa de dos positius a l’equip cenabista.

L’igualtat protagonitza la primera meitat

El partit ha arrancat amb un primer quart marcat pel desencert en atac dels dos equips i que ha fet finalitzar el primer període amb empat a 1. Durant el segon temps s’ha mantingut l’equilibri en el marcador. El Barcelona, que duia el casquet blau, guanyava quan ha marxat al descans, gràcies a un bon atac final als darrers instants del quart, 3-4.

El Catalunya aguanta fins l’últim quart

Els locals, sota les ordres de Tato García, han obert el tercer temps amb un bon parcial que els ha col·locat per davant per primer i últim cop en tot l’enfrontament. Els jugadors de Víctor González, però, han recuperat l’avantatge i han tancat el tercer període dominant 6-7. El partit no s’ha definit fins als cinc últims minuts, quan els visitants han aconseguit un avantatge de tres gols que ha deixat sentenciat el matx.

Autocrítica de Víctor González

El tècnic cenabista s’ha mostrat molt decebut per la versió mostrada en el primer partit de l’equip i ha deixat clar que el confinament del grup no pot servir d’excusa. Pel bàndol gracienc, l’entrenador Tato García ha felicitat els seus jugadors per la feina feta i assegura que l’equip avança per bon camí.