Barça

El descens de contagis de la covid-19 i, per tant, els bons números de la pandèmia, que cada cop fa que estigui més sota control, ha fet que la Generalitat fes un pas endavant pel que fa a l’ampliació de públic en esdeveniments esportius. Això vol dir que Catalunya ampliarà l’aforament al 60 % en esdeveniments esportius amb més de 10.000 persones.

Hi ha dos camps de futbol que es veuen afectats directament per aquesta decisió. Són el camp del Barça i el camp de l’Espanyol. L’RCDE Stadium té capacitat per a 40.000 espectadors, per tant, amb aquesta nova mesura podran anar al camp unes 24.000 persones. El Camp Nou té molta més capacitat. A l’estadi blaugrana hi caben més de 98.000 aficionats, això vol dir que, amb aquesta ampliació d’aforament que ha decidit la Generalitat, al Camp Nou hi podran accedir gairebé 59.000 espectadors.

Catalunya permetrà més públic en espais tancats

En les instal·lacions i equipaments en espais tancats, es manté l’aforament màxim del 70%, però el número màxim d’assistents passa de 1.000 a 1.750 persones. A més, en aquelles instal·lacions que compleixin les condicions de ventilació i qualitat de l’aire reforçades i es garanteixin mesures de control d’aglomeracions, el número màxim d’assistents passa de 3.000 a 3.500 persones, amb grups sectoritzats d’un màxim de 1.750 persones i respectant el 70% d’aforament.