El Muntanyesa ha empatat a 0 al camp del Castelldefels. D’aquesta manera els de Nou Barris sumen el primer punt d’aquest 2021. El porter dels groc-i-negres, Nil, ha estat clau en l’empat de l’equip de José Alcaraz.

Primera part sense gols

El Castelldefels ha sortit dominant i generant diverses ocasions de gol. De fet, Nil Torreguitart amb una gran intervenció ha salvat el gol de Kike Ramírez. Un cop superat el quart d’hora de joc el Muntanyesa ha començat a estirar-se i s’ha apropat a la porteria contraria amb xuts de Joan Verdú i Ion Vázquez. El partit no tenia un dominador clar i les ocasions han arribat a les dues porteries. Kike Ramírez ha estat el jugador més perillós dels visitants, però Nil ha respost amb encert a les rematades del local. A les acaballes de la primera part Brian Canalejo ha enviat un xut a l’exterior de la xarxa en una de les ocasions més clares de la Monta.

Nil salva el Muntanyesa

Els del Baix Llobregat han sortit pressionant a la segona part. Kike Ramírez ha continuat sent el jugador més incisiu dels locals. Com ha passat en els primers 45 minuts, després d’uns primers instants dominats pel Castelldefels el Muntanyesa s’ha estirat i ha generat perill després d’una combinació entre Joan Verdú i Pedro García. S’ha entrat en una fase d’alternatives i en la qual el partit podia caure de qualsevol cantó. Aitor Serrano l’ha timgut pels locals, però Nil, un dels millors de la Monta, ha tornat a salvar el gol. Els del Baix Llobregat han seguit buscant el gol amb insistència i ja en temps de descompte han tingut una ocasió claríssima de Kevin Díaz, però entre Nil i la defensa barcelonina han salvat el gol. Al final, 0 a 0 i la Monta s’ha endut un punt d’Els Canyars.