L’Europa ha tornat al camí de la victòria i s’ha emportat els tres punts del camp dels Canyars contra el Castelldefels per 0 gols a 4. Els escapulats venien de perdre el derbi amb el Muntanyesa per 4 a 2 i d’empatar amb el seu rival directe a la Lliga, el Terrassa. Amb aquesta victòria, els graciencs segueixen mantenint el lideratge del subgrup A una jornada més amb 35 punts.

L’Europa, superior en atac

Primers minuts intensos de joc amb poca precisió per part dels dos equips. Tot i que l’Europa semblava portar la iniciativa, el primer a provar-ho ha estat el Castelldefels al minut 11, amb un xut d’Aitor Serrano que ha fet estirar el porter escapulat, Sergio Fernández. Els locals han continuat gaudint de les ocasions més clares, però ha estat al minut 24 quan l’Europa ha fet el primer gol en una aproximació per la banda dreta: una centrada de Sergi Pastells en què Riki Vidal només ha hagut d’estirar la cama per empènyer la pilota cap a dins.

Amb el 0 a 1 en el marcador els graciencs han tingut més presència en atac, un fet que ha provocat un penal per mans al minut 34, que ha transformat el golejador Albert Martí. El jove futbolista ha sumat el seu setè gol aquesta temporada. Als darrers minuts, l’Europa s’ha encarregat de mantenir el resultat favorable cap a la segona part.

@CEEuropa

Sentència escapulada

A la segona meitat, l’Europa ha començat endollat i ha fet dos gols en cinc minuts: el primer, en un córner en què Albert Martí ha controlat la pilota amb el pit i ha xutat creuat al segon pal; el segon, amb una mica de fortuna, en un rebot que ha caigut als peus de Sergi Pastells i ha xutat fort per enviar-la al fons de la xarxa i posar el 0 a 4 en el marcador.

El Castelldefels ha provat d’apropar-se a l’àrea rival amb tímides aproximacions des de les bandes i amb algun xut frontal en què Sergio ha hagut d’estirar-se per rebutjar la canonada de Vives, o el xut creuat de Puel al minut 71, que ha sortit fregant el pal. Els darrers minuts de partit, l’Europa ha imitat el final de la primera part, calmar el joc i aguantar el resultat favorable sense encaixar gols, en un matx molt treballat per part del conjunt gracienc.