Bartomeu

Josep Maria Bartomeu ha fet pública una carta oberta als aficionats i socis blaugrana davant la situació de transmissió del coronavirus. El president del FC Barcelona ha volgut enviar “un missatge de serenor, de confiança i, sobretot, de responsabilitat davant l’emergència sanitària que estem vivint”.

Carta oberta: “Quedar-se a casa és una obligació”

Josep Maria Bartomeu ha destacat que el club es va posar “al servei de les autoritats sanitàries per complir i fer complir totes les indicacions, recomanacions i ordres”. Tot, diu Bartomeu, amb l’objectiu de lluitar contra la malaltia i “protegir i preservar la salut de les persones”. El president barcelonista també ha fet una crida: “Quedar-nos a casa no és una opció, és una obligació com a ciutadans i ciutadanes responsables”.

Agraïments als professionals sanitaris

Josep Maria Bartomeu també ha volgut enviar un missatge de suport per a les persones contagiades i també ha volgut transmetre un “agraïment explícit als nostres serveis mèdics i a tots els serveis sanitaris de la xarxa assistencial”. Per acabar, el màxim mandatari blaugrana ha posat el club “a disposició de les autoritats per contribuir en tot el que calgui per superar aquest episodi”.