El Barça juga les semifinals de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid i l’entrenador Carlo Ancelotti ha dit que “en un partit pot passar de tot. Hem de jugar-lo. Juguem contra un rival fort que aquesta temporada ha tingut més problemes, però competeixen dos equips que volen arribar a la final”. El tècnic blanc ha explicat que “la vigília del partit serà com sempre quan juguem contra el Barça: una mica de preocupació i moltes ganes i il·lusió. Serà un partit entretingut. Tots els partits contra el Barça són bons partits i ens agrada jugar aquests tipus de partits”.

“Pavones i Zidanes”, a la catalana

Ancelotti explica que el Barça “és un equip en què a més de jugadors veterans com Piqué, Busquets o Jordi Alba, que sempre donen a l’equip, també destaquen els joves que empenyen com Gavi o Nico i em sembla que tots tindran un gran futur“.

Ancelotti elogia Xavi Hernández i la seva idea de joc

L’entrenador del Madrid no amaga que el Barça “és un equip que m’agrada perquè té una idea bastant clara del que vol fer. Està seguint la línia de la identitat d’aquest club, ha tingut una bona ratxa i crec que Xavi millorarà l’equip amb les seves idees”. El tècnic comenta que el clàssic “sempre és un partit igualat, no compten els números de la classificació. És una semifinal de la Supercopa. Comença 0 a 0 i serà igualat com va ser l’anada al Camp Nou. Em preocuparia si els jugadors pensessin que són favorits, però no ho pensen. Pensem que podem jugar un bon partit i farem tot per guanyar-lo”.

Kroos coincideix amb Ancelotti

Toni Kroos no es veu favorit davant el club blaugrana i ha dit que “pot ser que a la Lliga estem millor que el Barça, però no hi ha favorits en un clàssic. Pot passar de tot. He jugat molts clàssics i hi ha molta qualitat a la plantilla del Barça”.